Over ons

Aangenaam. Wij zijn Kokshoorn Techniek; een bedrijf dat is opgericht door Ivo Kokshoorn uit De Lier. Samen met een groot aantal onderaannemers mogen wij de mooiste projecten realiseren. Van het renoveren van een woning of bedrijfspand tot het inmeten en plaatsen van stalen kozijnen, trappen en deuren in een kantoor. Geen project is ons te groot, geen klus te klein.

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen. We maken een eerste grove schets en presenteren de mogelijkheden betreft kleur- en materiaalgebruik. Welke mogelijkheden zijn er binnen de huidige constructie? En voor welke plannen of wensen is eventueel een aanvullende vergunning nodig? Wij zoeken het graag voor u uit.

Kokshoorn Techniek staat voor volledige bouwbegeleiding. Dat betekent dat wij werken met één vast aanspreekpunt en vanaf het allereerste begin tot en met de realisatie van het project betrokken zijn. Korte lijnen en duidelijkheid: daar houden wij van!

3D impressies

Kokshoorn Techniek werkt met 3D ontwerp- en tekensoftware. Met deze software kunnen we de eerste schetsen omzetten naar concrete bouwtekeningen en 3D impressies. Hiermee kunnen we een heel concreet beeld presenteren van onze ontwerpen. Sterker nog, het stelt u in staat door uw toekomstige woning /gebouw te wandelen!

Neem voor meer informatie contact met ons op.